ELÉRHETŐSÉGEINK:
06 30 5 789 374
info@poliureabevonat.hu

A végső lökés

A csónakok készítése mellett az amerikai 13 Fishing horgász márka forgalmazásával is foglalkozom.

Ezzel kapcsolatban 2018 októberében a Fishing & Hunting csatorna egy kisfilmet forgatott velem, amiben sokszor feltűnt a poliureaval bevont csónakom. A film december 25.-én karácsony, este 20:00 h-kor került adásba. A film nem várt „hozadéka” lett, hogy a film vetítését követően többször csörgött a telefonom, hogy milyen csónak látható a filmben. Ezek a hívások adták meg számomra azt a bizonyos VÉGSŐ LÖKÉST!

Az elhatározást tettek követték! Az ünnepek elmúlását követően arra való tekintettel, hogy a hazai szórógép kínálat elég magas áron elérhető, felvettem a kapcsolatot a kínai Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. vállalattal, akitől a későbbiek során a szórógépem beszerzése történt. A kommunikációs nehézségek megoldásában olyan jól sikerült „vizsgázni”, hogy a kínai vállalat felkért a magyarországi képviseletének ellátására.

A gép beszerzését követően az alapanyag beszállítóval kellett felvenni a kapcsolatot. A magyarországi LINE-X csapat egy végtelenül segítőkész és kedves emberekből áll. Bármilyen nehézségbe is ütköztem a göröngyös első lépések megtételében ők mindig a nap bármely szakában készséggel álltak jó tanácsaikkal rendelkezésemre. Ezt ez úton is köszönöm nekik. Az elmúlt fél év aktív poliurea bevonat készítése óta több referencia munkával rendelkezem, melyekről hamarosan beszámolok! POLIUREA, A BEVONATOK BULLDOGJA!

2019 – 07 -15

Tovább olvasom

Hogyan kezdődött?!

A poliurea bevonathoz fűződő kapcsolatom, mint a legtöbb csodálatos dolog: A VÉLETLENNEK KÖSZÖNHETŐ! A bevonat megismerése előtt csónakok készítésével foglalkoztam. Az egyik csónakom eladásakor a csónak új gazdája jelezte, hogy a nyers facsónakot poliureaval szeretné bevonni. Mi az én véleményem?! Mondanom sem kell, hogy tágultak a pupilláim és visszakérdeztem: MIVEL? Abban maradtunk, hogy bár segíteni nem tudom a döntésében, de ha elkészült a bevonat és vízre tette a csónakot, beszámol a tapasztalatairól. Pár hét múlva csörgött a telefon és boldogan újságolta a hírt, hogy a poliurea bevonat NAGYON BEVÁLT! Én ebben az időben határoztam el, hogy most már itt az ideje egy saját csónak megépítésének is (suszternak lyukas a cipője:) ). Az építése alatt folyamatos híreket kaptam a poliurea bevonat nagyszerűségéről, továbbá információ éhségemet a youtubeon található videókkal elégítettem ki.

Végül arra az elhatározásra jutottam, hogy az elkészült saját csónakot poliureaval vonatom be. A poliurea az USA-ból származik. A termék “zászlóshajója” a LINE-X vállalat, a csónakra az Ő bevonatuk került (később külön blog bejegyzésben írok róluk). Nagy várakozások közepette helyeztem vízre az elkészült csónakot. Örömmel konstatáltam, hogy a poliurea bevonat BEVÁLT!!!

A vízzártság tökéletes volt, egy csepp víz sem szivárgott a csónakba! További kellemes meglepetés volt számomra, hogy a kövezések melletti kikötések alkalmával, pl. amikor az utasszállító hajók felkorbácsolták a vizet, a kövekhez csapódva sem érte semmiféle esztétikai, vagy mechanikai kár a csónakot. Minden egyes vízre menetel alkalmával erősödött bennem az az elképzelés, hogy EZZEL KELLENE FOGLALKOZNOM!

Az elképzelést tettek követték és most büszkén mondhatom, hogy poliurea bevonatok szórásával foglalkozom. Hamarosan megírom, hogy mi adta meg azt a bizonyos végső lökést!

2019-6-05

 

 

 

 

Tovább olvasom
Close Menu