High Caliber Protection


SZOLGÁLTATÁS BEMUTATÁSA

A MagnumTech Kft. nem csak forgalmazza, hanem aktív felhasználója is a poliurea szóró gépeknek. Vállalkozásunk telephelyén az alábbi négy témakörben folyamatosan vállal kivitelezési munkálatokat. Lehetőség van a telephelytől eltérő, a megrendelő által kért helyszínen történő bevonatszórásra is, de ebben az esetben a berendezés energia igényének megfelelő villamos hálózattal rendelkezni kell.
Legyen az platófelújítás, raktérfelújítás, csónakfelújítás vagy egyéb bevonat elkészítése, mi örömmel vesszük kézbe a szórópisztolyt és alkotunk maradandót!

Filozófiánk:

Akármit is csinálsz, csináld jól. Csináld olyan jól, hogy ha az emberek látták, utána vissza akarjanak jönni és újra megnézni, ahogy csinálod. Olyan jól csináld, hogy utána szóljanak másoknak és meg akarják nekik is mutatni, hogy milyen jól csinálod.

Walt Disney

 

SZOLGÁLTATÁSOK

PLATÓFELÚJÍTÁS
Abban az esetben, ha Ön a foglalkozása vagy hobbija révén rendelkezik pickup gépjárművel és a használatból eredendő külső sérülések megviselték a plató felületét és esztétikailag, illetve használati értéket tekintve is leromlott állapotban van, akkor keressen minket és mi felújítjuk Önnek. Esetleg a teljes gépjárművet szeretné karcállóvá tenni poliurea bevonattal? Nem gond, mi megoldjuk!

RAKTÉRFELÚJÍTÁS
A kisteherautók feladata, az árú és eszköz szállítás. A ki és bepakolás, illetve a szállítás folyamán keletkezett sérülések egy idő után oly mértékben amortizálják autónkat, hogy az akár a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti, de a későbbi értékesítését biztosan megnehezíti. Óvja meg a rakteret poliurea bevonattal és a raktér lesz az Ön luxusirodája!

CSÓNAKFELÚJÍTÁS
A víz a világ egyik csodája!!! De bár lelkünknek jót tesz, a csónakunkat óvni kell tőle. A poliurea a legjobb megoldás erre a védelemre mert, vízzáró, rugalmas és mégis nagyon kemény felületet képez! Ha az idő vasfoga esztétikailag meglátszik csónakján, vagy az elhasználódás akár már olyan mértéket öltött, akkor újíttassa fel Velünk csónakját és az évekig újra tündökölni fog a vízszínén!

EGYÉB BEVONATOK
A poliurea tulajdonságai révén nagyon sok felhasználási lehetőséggel bír. Fő feladataink mellett megrendelőink legváltozatosabb kérései alapján készítjük el gépalkatrészek bevonatát, dekorációs tárgyak bevonatát, használati tárgyak bevonatát. Legyen az akár színpadi kellék vagy „sok rendezvényt megjárt” hangfal mi szívesen elkészítjük védőbevonatát.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!