pneumatikus szórógépek

PNEUMATIKUS RENDSZERŰ POLIUREA SZÓRÓ BERENDEZÉS

A pumpák meghajtásáról pneumatikus munkahengerek gondoskodnak. A szükséges kompresszor mérete és elektromos energia igénye magas! A rendszer tartalma 2db pneumatikus szállító pumpa. Ezeket a pumpákat kell elhelyezni a folyadéktartályokban (általában 200 literes lemezhordók). Mobilitásáról a stabil kerekek gondoskodnak. Ajánlott 500 m2 feletti felületek „egyidejű” szórására, megfelelő méretű kompresszor biztosítása esetén.

A pneumatikus rendszerek stabil szórásképre csak nagyon magas műszaki paraméterekkel rendelkező kompresszorok mellett képesek. Több mint 1000liter/min teljesítményt kell biztosítani a gépek számára. Ezek a kompresszorok nagyon magas villamos energia igénnyel bírnak és az áruk is az egekbe szökhetnek, így az általunk kínálható pneumatikus rendszerek létjogosultságát nem látjuk ésszerűnek. Egy ekkora kompresszor drágább lehet (pl. csavarkompresszorok), mint az általunk kínált szórógép, továbbá áramfelvétele is gátolhatja a helyszíni munkavégzés lehetőségét.

Természetesen, ha kifejezett kérés érkezik hozzánk pneumatikus gépbeszerzés ügyében, mi tisztelettel állunk rendelkezésükre!!!

TOVÁBBI SZÓRÓGÉPEK

ELEKTROMOS RENDSZER
A pumpák meghajtásáról egy mindkét tengelyvégét felhasználó villanymotor gondoskodik.
A szükséges kompresszor mérete alacsony, elektromos energia igénye kedvező!

HIDRAULIKUS RENDSZER
A pumpák hidraulikus meghajtással rendelkeznek. Magas az elektromos energia igénye, kivitelezési teljesítménye „határtalan”. A legnagyobb kivitelezések fáradhatatlan munkaereje!

EGYÉB HABSZÓRÓ GÉPEK
Zárt és nyitott cellás PUR habok szórására alkalmas gépek. Poliurea szóró berendezéseink alkalmasak PUR habok szórására is, de ebbe a kategóriába sorolt berendezések nem alkalmasak poliurea szórására, azokkal csak és kizárólag PUR habok szórhatóak.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!