High Caliber Protection


PLATÓFELÚJÍTÁS

Platófelújítás szolgáltatásunk a pick-up gépjárművek platójának poliurea bevonat szórására terjed ki. A pick-up gépjárművek a legtöbb esetben a személyszállítás mellett általában teherszállításra illetve terepen való közlekedésre vannak használva. Az áruszállítás és a terepen való használat megviseli a gépjármű platóját. A „viseletes” plató állapotát tovább rontja az időjárási viszontagságok sora, hiszen csak ritka esetben fedettek ezek a felületek.

A platót általában szokás műanyag platóbéléssel védeni a behatások ellen, de ezek a bélések egy idő után szintén elhasználódnak. Az elhasználódott, törött, repedt bélés nagyon nagy kárt tud okozni mivel ezek a bélések nincsenek szoros kapcsolatban a felülettel! A törött, repedt bélés alá beszivárgó víz korrodálja a platót, ami szerkezetileg roncsolja a gépjárművet.

A poliurea a bélésekkel ellentétben a plató teljes felületével szoros kapcsolatot alkot, ezáltal a felületek közé a víz nem tud behatolni. A bevonat teljesen vízzáróvá és a legtöbb kémiai anyaggal szemben ellenállóvá teszi a felületet! A bevonatot speciális berendezéssel, magas nyomáson és magas hőmérsékleten 2-3mm vastagságban készítjük el. Így mechanikailag, gyakorlatilag sérthetetlen felületet alkotunk.

Abban az esetben, ha Ön a foglalkozása vagy hobbija révén rendelkezik pickup gépjárművel és a fent leírtak szerint az Ön gépjárműve műszakilag vagy esztétikailag megviselt, akkor keressen minket és mi felújítjuk Önnek. Esetleg a teljes gépjárművet szeretné karcállóvá tenni poliurea bevonattal? Nem gond, mi megoldjuk!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

RAKTÉRFELÚJÍTÁS
A kisteherautók feladata, az árú és eszköz szállítás. A ki és bepakolás, illetve a szállítás folyamán keletkezett sérülések egy idő után oly mértékben amortizálják autónkat, hogy az akár a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti, de a későbbi értékesítését biztosan megnehezíti. Óvja meg a rakteret poliurea bevonattal és a raktér lesz az Ön luxusirodája!

CSÓNAKFELÚJÍTÁS
A víz a világ egyik csodája!!! De bár lelkünknek jót tesz, a csónakunkat óvni kell tőle. A poliurea a legjobb megoldás erre a védelemre mert, vízzáró, rugalmas és mégis nagyon kemény felületet képez! Ha az idő vasfoga esztétikailag meglátszik csónakján, vagy az elhasználódás akár már olyan mértéket öltött, akkor újíttassa fel Velünk csónakját és az évekig újra tündökölni fog a vízszínén!

EGYÉB BEVONATOK
A poliurea tulajdonságai révén nagyon sok felhasználási lehetőséggel bír. Fő feladataink mellett megrendelőink legváltozatosabb kérései alapján készítjük el gépalkatrészek bevonatát, dekorációs tárgyak bevonatát, használati tárgyak bevonatát. Legyen az akár színpadi kellék vagy „sok rendezvényt megjárt” hangfal mi szívesen elkészítjük védőbevonatát.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!