ELÉRHETŐSÉGEINK:
06 30 5 789 374
info@poliureabevonat.hu
csónakfelújítás
Slider


High Caliber Protection


RÓLUNK

A MagnumTech Kft. 2015-ben történt megalakulását követően, kezdetben horgász eszközök forgalmazásával, horgászcsónakok gyártásával foglalkozott. A horgászcsónakok gyártása során ismerkedtünk meg a Bullet Liner poliurea technológiával. Vízzáró és kiváló mechanikai tulajdonságait felhasználva sikeresen alkalmaztuk a csónakok gyártása, felújítása terén. Kezdetben bérmunka keretei között készíttettük csónakjaink poliurea bevonatát, majd érdeklődésünk a poliurea technológia iránt olyan mértéket öltött, hogy az addig elvégzett feladataink elé, a figyelmünk középpontjába került. Korábbi üzleti profilunk megtartása mellett egyre nagyobb hangsúlyt fektettünk ebbe a szegmensbe. Arra való tekintettel, hogy a hazai szórógép kínálat elég magas áron elérhető, felvettük a kapcsolatot a kínai Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. vállalattal, akitől a későbbiek során a szórógépünk beszerzésre került. A kommunikációs nehézségek megoldásában olyan jól vizsgáztunk, hogy a kínai vállalat felkérte cégünket a magyarországi képviselet ellátására. A MagnumTech Kft. megalakulása előtt a tulajdonos 9 évet töltött a gépkereskedelem iparágában. Szakmai végzettségét tekintve, műszaki tudással bíró szakember, ezért nem állt Tőle távol a gépkereskedelem és szervízszolgáltatások magas fokú ismerete. Mivel a berendezés műszakilag és minőségileg is hibátlanul teljesített, felismerve a kimagasló ár/érték arányban rejlő lehetőséget, örömmel vállaltuk a felkérést!

 

Ha Ön is egy kiváló műszaki és minőségi tulajdonságokkal rendelkező, de megfizethető szórógépet szeretne, válassza a Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. vállalat berendezéseit!

A MagnumTech Kft. nem csak egy kereskedelmi cég! Aktív felhasználói vagyunk gépeinknek! Továbbra is készítjük csónakjainkat és  szórunk poliurát a legváltozatosabb helyzetekben. Legyen az csónakfelújítás, platóbevonat vagy raktérfelújítás, örömmel vesszük kézbe a szórópisztolyt és alkotunk maradandót!

                                                                        BULLET LINER HUNGARY A MAGAS KALIBERÜ VÉDELEM!

SZOLGÁLTATÁSOK

SZÓRÓGÉPEK

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!

Close Menu