High Caliber Protection


EGYÉB BEVONATOK

A poliurea előnyös tulajdonságai számtalan helyen és helyzetben jelentenek számunkra segítséget a problémák megoldására. Nehéz volna mindent felsorolni, de a teljesség igénye nélkül pár példával szeretnénk segíteni, hogy „képet kaphasson” a felhasználási lehetőségekről.

Színpadi hangtechnika:
A színpadi technikát oda kell szállítani ahol a rendezvényt tartják! A pakolási, szállítási sérülések elkerülésére a poliurea bevonat a legjobb megoldás. További előnye ha a kültéri rendezvényt elmossa az eső, akkor a poliureával bevont hangfal sokkal nagyobb biztonságban van az esővíz által okozott károkkal szemben.

Gépalkatrészek:
Ebben az iparágban számtalan helyen alkalmazható a poliurea bevonat. Ha nagy igénybevételnek kitett alkatrészt gyárt és valóban tartós védelmet szeretne, akkor alkalmazzon poliurea bevonatot. Járműipari alkatrészek, építőipari gépalkatrészek, edző termi felszerelések és még …………………………..!

Mezőgazdaság:
A mezőgazdasági gépek a természet erejével és elemeivel szálnak szembe. Ha poliurea bevonatot kapnak, segítjük őket ebben a küzdelemben, és egyben élettartamukat is meghosszabítjuk vele!

Dekorációs kellékek:
Az EPS, XPS alapanyagból készült logók, dekorációs kiegészítők, színpadi kellékek könnyűek és jól formázhatóak, de nagyon sérülékenyek! A poliurea bevonat megóvja őket a sérülésektől és esztétikailag is növeli azok értékét!

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

PLATÓFELÚJÍTÁS
Abban az esetben, ha Ön a foglalkozása vagy hobbija révén rendelkezik pickup gépjárművel és a használatból eredendő külső sérülések megviselték a plató felületét és esztétikailag, illetve használati értéket tekintve is leromlott állapotban van, akkor keressen minket és mi felújítjuk Önnek. Esetleg a teljes gépjárművet szeretné karcállóvá tenni poliurea bevonattal? Nem gond, mi megoldjuk!

RAKTÉRFELÚJÍTÁS
A kisteherautók feladata, az árú és eszköz szállítás. A ki és bepakolás, illetve a szállítás folyamán keletkezett sérülések egy idő után oly mértékben amortizálják autónkat, hogy az akár a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti, de a későbbi értékesítését biztosan megnehezíti. Óvja meg a rakteret poliurea bevonattal és a raktér lesz az Ön luxusirodája!

CSÓNAKFELÚJÍTÁS
A víz a világ egyik csodája!!! De bár lelkünknek jót tesz, a csónakunkat óvni kell tőle. A poliurea a legjobb megoldás erre a védelemre mert, vízzáró, rugalmas és mégis nagyon kemény felületet képez! Ha az idő vasfoga esztétikailag meglátszik csónakján, vagy az elhasználódás akár már olyan mértéket öltött, akkor újíttassa fel Velünk csónakját és az évekig újra tündökölni fog a víz színén!

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!