BEMUTATKOZÁS

Cégünk a kínai Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. kizárólagos magyarországi forgalmazója.
A kínai társaság 2007. április 4-én alakult. Megalakulása óta foglalkozik a poliuretán szórógépek kutatásával, fejlesztésével és gyártásával.  A termékeket főként Európába és az Egyesült Államokba, valamint Délkelet-Ázsiába és más piacokba exportálják. Az elmúlt évek hosszú távú fejlesztése után három géptípust (elektromos, pneumatikus és hidraulikus) fejlesztettek ki több mint 30 modellel és specifikációval.

Ha Ön is egy kiváló műszaki és minőségi tulajdonságokkal bíró, de megfizethető szórógépet szeretne, válassza a Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. vállalat berendezéseit!

A MagnumTech Kft. nem csak forgalmazza, hanem aktív felhasználója is gépeiknek, melyeket a legnagyobb megelégedéssel alkalmazunk poliurea bevonat szórási feladataink ellátása során és örömmel vesszük kézbe a szórópisztolyt és alkotunk maradandót.

Authorizationkicsi

SZÓRÓGÉPEK

ELEKTROMOS RENDSZER
A pumpák meghajtásáról egy mindkét tengelyvégét felhasználó villanymotor gondoskodik.
A szükséges kompresszor mérete alacsony, elektromos energia igénye kedvező!

PNEUMATIKUS RENDSZER
Pneumatikus meghajtású pumpák állítják elő a szükséges nyomást. Nagyon magas műszaki értékekkel rendelkező kompresszor szükséges és ezáltal az elektromos energia igénye i kifejezetten magas!

HIDRAULIKUS RENDSZER
A pumpák hidraulikus meghajtással rendelkeznek. Magas az elektromos energia igénye, kivitelezési teljesítménye „határtalan”. A legnagyobb kivitelezések fáradhatatlan munkaereje!

EGYÉB HABSZÓRÓ GÉPEK
Zárt és nyitott cellás PUR habok szórására alkalmas gépek. Poliurea szóró berendezéseink alkalmasak PUR habok szórására is, de ebbe a kategóriába sorolt berendezések nem alkalmasak poliurea szórására, azokkal csak és kizárólag PUR habok szórhatóak.

ELEKTROMOS RENDSZERŰ POLIUREA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK

PNEUMATIKUS RENDSZERŰ
POLIUREA SZÓRÓ BERENDEZÉS

HIDRAULIKUS RENDSZERŰ POLIUREA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK

ZÁRT ÉS NYITOTT CELLÁS PUR HABSZÓRÓ BERENDEZÉSEK

PURHAB SZÓRÓGÉPEK

POLIUREA SZÓRÓGÉPEK

AIRLESS SZÓRÓGÉPEK

GLETT SZÓRÓGÉPEK

ÚTJELFESTŐ SZÓRÓGÉPEK

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!