High Caliber Protection


RAKTÉRFELÚJÍTÁS

Raktérfelújítás szolgáltatásunk a kisteher gépjárművek rakterének poliurea bevonat szórására terjed ki. A kisteherszállítókra „nem szokás vigyázni”. A nevük is sugallja, hogy terhek szállítására, lettek tervezve. A legtöbben csak úgy vélekednek róla: MUNKAESZKÖZ! Legyen az áruszállítás, vagy eszköz szállítás a ki és bepakoláskor sajnos sérülékeny a raktér. És ami sérülékeny az általában meg is sérül. Ezek a sérülések „nem jól mutatnak” a megbízónk, vásárlónk vagy a későbbi értékesítéskor a gépjármű vásárlójának a szemében.

Legyen a raktér az Ön névjegye!!! A poliurea bevonta óvja a rakteret a szállításkor vagy a ki és bepakoláskor fellépő mechanikai behatásoktól és esztétikailag is szemet gyönyörködtető. A szakembert általában az első pillanatban Önmaga és a munkaeszközei kinézetéről, állapotáról, rendezettségéről ítélik meg. A poliureaval bevont kisteherautó rakterével bátran állhatunk ezen a téren vásárlónk, megbízónk elé.

A poliurea a raktér felületével szoros kapcsolatot alkot, ezáltal a felületek közé a víz nem tud behatolni. A bevonat teljesen vízzáróvá és a legtöbb kémiai anyaggal szemben ellenállóvá teszi a felületet! A bevonatot speciális berendezéssel, magas nyomáson és magas hőmérsékleten 2-3mm vastagságban készítjük el. Ezáltal mechanikailag gyakorlatilag sérthetetlen felületet alkotunk.

Számos speciális esetben is a poliurea a legjobb megoldás. Például hűtőkocsik rakterének védelme és a higiéniai feltételek fenntartása, vagy az áru nedvességtartalmából fakadó korrózió védelem. Ezek a sérülések egy idő után oly mértékben amortizálják autónkat, hogy az akár a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti, de a későbbi értékesítését biztosan megnehezíti. Óvja meg a rakteret poliurea bevonattal és a raktér lesz az Ön luxusirodája!

20190926_085155

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

PLATÓFELÚJÍTÁS
Abban az esetben, ha Ön a foglalkozása vagy hobbija révén rendelkezik pickup gépjárművel és a használatból eredendő külső sérülések megviselték a plató felületét és esztétikailag, illetve használati értéket tekintve is leromlott állapotban van, akkor keressen minket és mi felújítjuk Önnek. Esetleg a teljes gépjárművet szeretné karcállóvá tenni poliurea bevonattal? Nem gond, mi megoldjuk!

CSÓNAKFELÚJÍTÁS
A víz a világ egyik csodája!!! De bár lelkünknek jót tesz, a csónakunkat óvni kell tőle. A poliurea a legjobb megoldás erre a védelemre mert, vízzáró, rugalmas és mégis nagyon kemény felületet képez! Ha az idő vasfoga esztétikailag meglátszik csónakján, vagy az elhasználódás akár már olyan mértéket öltött, akkor újíttassa fel Velünk csónakját és az évekig újra tündökölni fog a vízszínén!

EGYÉB BEVONATOK
A poliurea tulajdonságai révén nagyon sok felhasználási lehetőséggel bír. Fő feladataink mellett megrendelőink legváltozatosabb kérései alapján készítjük el gépalkatrészek bevonatát, dekorációs tárgyak bevonatát, használati tárgyak bevonatát. Legyen az akár színpadi kellék vagy „sok rendezvényt megjárt” hangfal mi szívesen elkészítjük védőbevonatát.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!