High Caliber Protection


CSÓNAKFELÚJÍTÁS

Csónakfelújítás szolgáltatásunk horgászcsónakok, kedvtelési kishajók külső-belső poliurea bevonat szórására terjed ki. A víz képes mindenre! Ha kell, táplálja szervezetünket, zátonyokat épít, de egyben falakt képes rombolni. Sajnos ez utóbbi tulajdonsága csónakunknak sem a barátja. Csónakunk egy idő múlva, megfakul, elhasználódik. A kikötések alkalmával gyakran sérül, de sokszor a vízen haladva ütközünk bele egy oda nem illő tárgyba. Ezekre a behatásokra jelent megoldást a poliurea bevonat.

csónakfelújítás
csónakfelújítás

A csónakok anyagjukat tekintve 4 részre különíthetők: fa – alumínium – műanyag (üvegszál erősítésű műgyanta) – egyéb (lemez, hab, stb.).

A fa csónakok kedvező áron elérhetőek, de élettartamukat tekintve rövid kifutási idővel rendelkeznek. A rövid élettartamot a vizes környezetben jól megtelepedő gombák és baktériumok eredményezik. Ezek a gombák és baktériumok felelősek a fa szerkezet rothadásáért. Fa csónakunk hosszú élettartammal rendelkezhet, ha poliurea bevonatot kap, mert a bevonat elzárja a vizet a fa szerkezetétől, ezáltal a gombák és baktériumok nem tudnak megtelepedni benne.

A műanyag csónakok merevsége egyszerre jelent előny és hátrányt. A vízen haladáskor élvezzük a merevség adta stabilitást, de abban az esetben, ha a csónakunkat erős mechanikai hatás éri, könnyen reped, törik el a szerkezete. A legtöbb esetben a külső top coat bevonat kipattog, törik. A poliureaval bevont műanyag csónakok az ütődésekkel szemben jóval ellenállóbbak mivel a bevonat kemény, de egyben rugalmas réteget képez a csónakon!

A fenti két csónaktípus hátrányát jól ki lehet kerülni az alumínium csónakok alkalmazásával. De ne higgye senki, hogy az alumínium csónakunk gondozás mentesen örökéletű lesz. Például az alumínium is korrodálódik, ezért (az esztétikai igényeken felül) festést igényel. Az alumínium csónakok festését a felcsiszolás után 1 órán belül speciális festékkel el kell végezni, különben nem lesz tartós az eredmény. A poliurea bevonat tartós védelmet nyújt az alumínium felületnek, továbbá a horpadások elkerülésére is ajánlott!

csónakfelújítás
csónakfelújítás

A poliurea magas fokú műszaki tulajdonságokkal rendelkezik, megóvja a felületet az időjárás viszontagságaitól és a mechanikai behatásoktól, tökéletesen vízálló – vízzáró, ellenáll a legtöbb kémiai anyaggal szemben. 170-400% rugalmasságú védőréteget alkot ezáltal képes, a hőmérsékleti változásokkal együtt fellépő dilettációs hézagok áthidalására. “Leköveti” a fa dagadását, száradását, nem szakad le a felületi rostokról, (pl. az üvegszálas műgyanta bevonat), rugalmassága révén nem szenved el lokális sérüléseket, mint például a műanyagcsónakok top coat felülete és nagyfokú szilárdságának köszönhetően mechanikusan is védi a csónakokat az ütődések, horpadások ellen (pl. alumínium csónakok esetében).

csónakfelújítás
Előtte
Utána

Új csónakjával hosszú távra tervez vagy már a meglévő csónakján meglátszik az idő vasfoga? Esetleg a szerkezeti és esztétikai elhasználódás már olyan mértéket öltött, hogy a csónak nem biztonságos? Akkor eljött az ideje a felújításnak! Újíttassa fel Velünk csónakját és az évekig újra tündökölni fog a víz színén!

csónakfelújítás

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSOK

PLATÓFELÚJÍTÁS
Abban az esetben, ha Ön a foglalkozása vagy hobbija révén rendelkezik pickup gépjárművel és a használatból eredendő külső sérülések megviselték a plató felületét és esztétikailag, illetve használati értéket tekintve is leromlott állapotban van, akkor keressen minket és mi felújítjuk Önnek. Esetleg a teljes gépjárművet szeretné karcállóvá tenni poliurea bevonattal? Nem gond, mi megoldjuk!

RAKTÉRFELÚJÍTÁS
A kisteherautók feladata, az árú és eszköz szállítás. A ki és bepakolás, illetve a szállítás folyamán keletkezett sérülések egy idő után oly mértékben amortizálják autónkat, hogy az akár a biztonságos munkavégzést is veszélyezteti, de a későbbi értékesítését biztosan megnehezíti. Óvja meg a rakteret poliurea bevonattal és a raktér lesz az Ön luxusirodája!

EGYÉB BEVONATOK
A poliurea tulajdonságai révén nagyon sok felhasználási lehetőséggel bír. Fő feladataink mellett megrendelőink legváltozatosabb kérései alapján készítjük el gépalkatrészek bevonatát, dekorációs tárgyak bevonatát, használati tárgyak bevonatát. Legyen az akár színpadi kellék vagy „sok rendezvényt megjárt” hangfal mi szívesen elkészítjük védőbevonatát.

KERESSEN BENNÜNKET BIZALOMMAL!

KERESSEN MINKET!

MagnumTech Kft.
Poliurea Bevonattechnika

6346 Sükösd
Dózsa György út 145.

06 30 5 789 374

Email: info@poliureabevonat.hu

ÍRJON NEKÜNK!KÖVESSEN BENNÜNKET!