ELÉRHETŐSÉGEINK:
06 30 5 789 374
info@poliureabevonat.hu

A végső lökés

A csónakok készítése mellett az amerikai 13 Fishing horgász márka forgalmazásával is foglalkozom.

Ezzel kapcsolatban 2018 októberében a Fishing & Hunting csatorna egy kisfilmet forgatott velem, amiben sokszor feltűnt a poliureaval bevont csónakom. A film december 25.-én karácsony, este 20:00 h-kor került adásba. A film nem várt „hozadéka” lett, hogy a film vetítését követően többször csörgött a telefonom, hogy milyen csónak látható a filmben. Ezek a hívások adták meg számomra azt a bizonyos VÉGSŐ LÖKÉST!

Az elhatározást tettek követték! Az ünnepek elmúlását követően arra való tekintettel, hogy a hazai szórógép kínálat elég magas áron elérhető, felvettem a kapcsolatot a kínai Jinan Saijun CNC Technology Co., Ltd. vállalattal, akitől a későbbiek során a szórógépem beszerzése történt. A kommunikációs nehézségek megoldásában olyan jól sikerült „vizsgázni”, hogy a kínai vállalat felkért a magyarországi képviseletének ellátására.

A gép beszerzését követően az alapanyag beszállítóval kellett felvenni a kapcsolatot. A magyarországi LINE-X csapat egy végtelenül segítőkész és kedves emberekből áll. Bármilyen nehézségbe is ütköztem a göröngyös első lépések megtételében ők mindig a nap bármely szakában készséggel álltak jó tanácsaikkal rendelkezésemre. Ezt ez úton is köszönöm nekik. Az elmúlt fél év aktív poliurea bevonat készítése óta több referencia munkával rendelkezem, melyekről hamarosan beszámolok! POLIUREA, A BEVONATOK BULLDOGJA!

2019 – 07 -15

Close Menu